دانلود پروپوزال زمانبندی منابع در رایانش ابری با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه

دانلود پروپوزال زمانبندی منابع در رایانش ابری با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه

مشخصات پروپوزال

عنوان فارسی پروپوزالزمانبندی منابع در رایانش ابری با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه
عنوان انگلیسی پروپوزالScheduling resources in cloud computing using multi-objective particle swarm algorithm
تعداد صفحات ۲۳
سال نگارش۲۰۱۸
رشتهکامپیوتر
قالب فایلWord
دانلود پروپوزال کلیک جهت دانلود پروپوزال

فهرست مطالب پروپوزال زمانبندی منابع در رایانش ابری با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه 

  1. بیان مساله اساسی تحقیق  زمانبندی منابع در رایانش ابری 
  2. اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
  3. مرور ادبیات و سوابق مربوطه
  4. جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق
  5. اهداف مشخص تحقیق
  6. سؤالات تحقیق
  7. فرضیه ‏های تحقیق
  8. تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی
  9. روش شناسی تحقیق
  10. متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی
  11. شرح کامل روش (میدانی، کتابخانه‏ای) و ابزار
  12. جامعه آماری، روش نمونه‏ گیری و حجم نمونه تقلب
  13. مراجع

بیان مساله

 در دوره ی افزایش بار کاری سیستم، زمانی که یک کار توسط یک مشتری تقاضا داده می شود، مدت زمان زیادی سپری می شود تا بار کاری کمتر شده و به کار مورد نظر، منابع مورد نیاز اختصاص داده شود. این استراتژی فارغ از اولویت اجرایی کارها می باشد؛ حال آن که مشتری صاحب این کار می تواند با پیشنهاد مبلغ بیشتری برای آن، اولویت خود را بالا برده و منابع مورد نیاز را در اختیار بگیرد، این امر یکی از ایرادات اصلی محاسبات ابری محسوب می شود.

روشهای فعلی اختصاص منبع از قبیل FIFO و Robin-Round که در ابرها استفاده می شوند، بدون در نظر گرفتن اولویت کاری بین کارها نوعی تخصیص غیر عادلانه را انجام می دهند. در عمده سرویس های ابری، انجام زمان بندی کارها با لحاظ کردن این شرایط و همچنین در نظر گرفتن الزامات ذکر شده در توافقنامه سطح سرویس، کاری پیچیده است.

به طور معمول سرویس دهنده های ابری در زمان واگذاری منابع به مشتریان، مواردی را به عنوان تعهدات خود در ارائه سرویس با کیفیت، توافق می کنند؛ بنابراین هرگونه اختصاص منابع به کارها و یا جابجایی کارها از یک منبع به منبع دیگر می بایستی با در نظر گرفتن سطح کیفیت سرویس توافق شده، صورت می پذیرد.

زمان بندی سرویس، به دو دسته کلی؛ سطح کاربر و سطح سیستم تقسیم می شود. در زمان بندی سطح کاربر به حل مسئله تامین سرویس بین سرویس دهنده و مشتریان پرداخته می شود. به طور عمده این موضوع به مسائل اقتصادی از قبیل تعادل در عرضه و تقاضا، رقابت میان مشتریان و حداقل کردن نسبی هزینه مشتری بر می گرد.

.

 در زمان بندی سطح سیستم، حل مسئله مدیریت منابع درون مراکز داده مد نظر می باشد. از دید مشتری، یک مرکز داده، یک سیستم یکپارچه است که سرویس هایی را به کاربران ارائه می کند. اما در واقع مراکز داده، ترکیبی از تعداد زیادی ماشین های فیزیکی می باشند که به صورت یکپارچه سرویس می دهند. آنها ابتدا تعداد زیادی کار از کاربران مختلف دریافت می کنند سپس به ماشین های فیزیکی اختصاص می دهند. به منظور کنترل و ارتقاء میزان بهره وری از سیستم، موارد متعددی از قبیل اجرای همزمان فرایندها، اشتراک منابع، خطایابی و… بایستی لحاظ گردند.

زمانبندی منابع

در یک دسته بندی ریزتر، زمان بندی منابع و اختصاص آنها به کارها در سرویس دهنده ابری را می توان به دو گروه تقسیم بندی کرد. ۱-زمان بندی تامین منابع مبتنی بر مدل های اقتصادی. ۲- زمانبندی اجرای کار مبتنی بر مدل های ابتکاری. در زمان بندی منابع اهداف زیر نقش کلیدی دارند: ۱٫تعادل بار ۲- کیفیت سرویس ۳-میزان مصرف انرژی در مراکز داد ۴- زمان اتمام کار ۵- هزینه ۶- عادلانه بودن استفاده از منابع ۷- بهره وری از منابع

مزیت اصلی الگوریتم PSO-MO در این است که شمار فراوان ذرات ازدحام کننده، سبب نرمش پذیری و انعطاف روش در برابر مشکل پاسخ بهینه محلی می گردد و سرعت همگرایی بالایی دارد و باعث یافتن تنوع و توزیع جواب های غیرمغلوب بهتری نسبت به الگوریتم های چندهدفه دیگر است.

در این پژوهش ما قصد داریم زمان بندی اجرای کار مبتنی بر مدل های ابتکاری را مورد بحث قرار دهیم. در این روش ما به طور عمده روش های ایستا را مورد تحلیل قرار داده و الگوریتم تکاملی چند هدفه PSO-MO را جهت بهبود اهداف زمان بندی کارا به کار خواهیم گرفت.

برخی از مراجع

۸٫ Li, J., Wu, J. and Chen, L., (2018). Block-secure: Blockchain based scheme for secure P2P cloud storage. Information Sciences, 465, pp.219-231. ۹٫ Qian, Y., Jiang, Y., Chen, J., Zhang, Y., Song, J., Zhou, M. and Pustišek, M., 2018. Towards decentralized IoT security enhancement: A blockchain approach. Computers & Electrical Engineering, 72, pp.266-273. ۱۰٫ Singh, A., & Malhotra, M. (2015). Security concerns at various levels of cloud computing paradigm: A review. International journal of computer networks and applications, 2(2), 41-45. ۱۱٫ Chiba, Z., Abghour, N., Moussaid, K., & Rida, M. (2016). A cooperative and hybrid network intrusion detection framework in cloud computing based on snort and optimized back propagation neural network. Procedia Computer Science, 83, 1200-1206. ۱۲٫ Saadi, C., & Chaoui, H. (2016). Cloud computing security using ids-am-clust, honeyd, honeywall and honeycomb. Procedia Computer Science, 85, 433-442. ۱۳٫ Bhardwaj, A., Subrahmanyam, G. V. B., Avasthi, V., & Sastry, H. (2016). Security algorithms for cloud computing. Procedia Computer Science, 85, 535-542.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *