مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
دانلود سمینار آماده کاربرد مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت ایمنی پروژههای ساخت
سال نگارش: ۲021
تعداد صفحات فارسی: ۸1
قالب فایل: Word
عنوان پروپوزال: مدیریت ریسک در پروژه های حفر تونل بر اساس مدلسازی اطلاعات ساختمان
سال انتشار: 2021
تعداد صفحات فارسی: 20
قالب فایل: Word
دانلود پروپوزال یک روش مدیریت ریسک در ساخت وساز بر اساس مدلسازی اطلاعات ساختمانی و با استفاده از امواج رادیویی
سال انتشار: ۲۰۱۸
تعداد صفحات فارسی: ۲۳
قالب فایل: Word
دانلود پروپوزال افزایش ایمنی در پروژه های ساخت با استفاده از مدلسازی اطلاعات ساختمان(BIM )و سیستم موقعیت یاب
سال انتشار: ۲۰۱۸
تعداد صفحات فارسی: ۲۳
قالب فایل: Word
دانلود مقاله مروری بر مدیریت ریسک از طریق فناوری های مدلسازی اطلاعات ساختمان و BIM
سال انتشار: ۲۰۱۷
تعداد صفحات فارسی: ۱۶
قالب فایل: Word
امنیت مهندسی ساخت بر اساس ترکیب مدلسازی اطلاعات ساختمانی و امواج رادیویی
سال انتشار: ۲۰۱۸
تعداد صفحات فارسی: ۷
قالب فایل: Word
استفاده از یک چارچوب مبتنی بر مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM برای پشتیبانی فرآیندهای مدیریت تأسیسات ایمن
سال انتشار: ۲۰۱۷
تعداد صفحات فارسی: ۱۴
قالب فایل: Word
مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM): مزایا ، شناخت نحوه اجرای آن ، خطرات و چالش ها
سال انتشار: ۲۰۱۷
تعداد صفحات فارسی: ۹
قالب فایل: Word
مدل سازی اطلاعات ساختمان
صنعت ساخت به دلیل طبیعت منحصربهفرد آن از مخاطرهآمیزترین صنایع محسوب میشود. حوادث حین ساخت مسبب تراژدیهای انسانی بسیاری است که تبعات آن مواردی چون کمبود انگیزه در کارگران، مراحل از هم گسیخته ساخت، تأخیر در مسیر پیشرفت کار و به طور فزایندهای افزایش در هزینههای پروژه، کاهش بهرهوری و اعتبار صنعت ساخت میباشند. مخارجی هم چون هزینههای درمان، نرخ افزایشیافته بیمه کارگران و صدمات وارده به داراییها به طور مرتب به عوامل ساخت تحمیل میشوند.
این هزینهها در کنار هزینههای پنهان گزافی است که در اثر حوادث منجر به مرگ و یا نقص عضو به جامعه تحمیل میگردد. عوامل اصلی بروز این حوادث را میتوان در طبیعت منحصر به صنعت ساخت، رفتار انسانی، شرایط متغیر و دشوار محل کار و عوامل بسیار دیگری جستجو کرد . بر این اساس جلوگیری از صدمات و بیماریهای مرتبط با حرفه نیز موردتوجه ویژه همهی کارفرمایان در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه هست . مدل سازی اطلاعات ساختمان
تحقیقات بسیاری که نشانگر نحوه کنترل مخاطرات ساخت و جلوگیری از بروز صدمات توسط برنامههای ایمنی ساخت هست، انجام شده است. در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه، به منظور کاهش نرخ صدمات و هزینه تمامشدهی پروژهها، بایستی برنامه همهجانبه ایمنی اجرا گردد. بنابراین ایمنی باید به طور قطع اولویت اول تیم ساخت باشد. با توجه به اهمیت ایمنی در فاز ساخت پروژه ها و همچنین ظهور تکنولوژی های جدید همچون BIM می توان به کاهش حوادث در صنعت ساخت خوشبین بود. استفاده از مدل اطلاعات ساختمان در سال های اخیر مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است.
دانلود سمینار آماده مدل سازی اطلاعات ساختمان
یک پروژه معماری و ساختوساز با برنامهریزی و طراحی شروعشده و پسازآن مرحله ساختوساز برای چند ماه یا چند سال ادامه مییابد و درنهایت این پروژه به دوره عملیاتی میرسد که ممکن است ده سال قبل از تخریب ادامهیابد. هر یک از مراحل مختلف پروژه و چرخه عمر محصول خطرات خاص خود رادارند. برخی از این ریسکها خطرناک هستند. در سالهای اخیر با توسعه سریع جامعه، خطرات به دلیل افزایش پیچیدگی ساختاری و مقیاس پروژه، و اتخاذ روشهای جدید و پیچیده ساختوساز افزایشیافتهاند .مدل سازی اطلاعات ساختمان در مدیریت ایمنی پروژههای ساخت در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است. در این صفحه، به بررسی مقالات ISI جدید، پروپوزال و سمینار با موضوع مدل سازی اطلاعات ساختمان می پردازیم.
ادامه مدلسازی اطلاعات ساختمان
تحقیقات مدل سازی اطلاعات ساختمان بسیاری که نشانگر نحوه کنترل مخاطرات ساخت و جلوگیری از بروز صدمات توسط برنامههای ایمنی ساخت هست، انجام شده است. در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه، به منظور کاهش نرخ صدمات و هزینه تمامشدهی پروژهها، بایستی برنامه همهجانبه ایمنی اجرا گردد. بنابراین ایمنی باید به طور قطع اولویت اول تیم ساخت باشد. با توجه به اهمیت ایمنی در فاز ساخت پروژه ها و همچنین ظهور تکنولوژی های جدید همچون BIM می توان به کاهش حوادث در صنعت ساخت خوشبین بود. استفاده از مدل اطلاعات ساختمان در سال های اخیر مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است.
مدل سازی اطلاعاتساختمان (BIM)
استفاده از مدل های اطلاعاتی، نه تنها در حوزه ساخت و ساز بلکه در تمامی حوزه های صنعتی رویکردی نوین و رو به پیشرفت است. دیر یا زود، حوزه مرتبط با علوم ساختمانی برای اینکه از دیگر حوزه های صنعتی فاصله نگیرند، ناگزیر به بهره برداری از این شیوه نوین در کارهای خود هستند. از نوین ترین فناوری های ساخت می توان به مدل سازی اطلاعات ساختمان(BIM) اشاره کرد. مدل سازی در ابعاد مختلفی تعریف میشود و با یکپارچه سازی اطلاعات، روند پیشرفت پروژه ها را بهینه می کند.
مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM)
مدیریت هزینه یکی از مهمترین ابعاد مدلسازی می باشد که با انجام فرآیندهای مالی در برنامه ریزی های پروژه نقش تعیین کننده ای را خواهد داشت. همواره انحراف از هزینه های همسو با برنامه ریزی، یکی از بزرگترین معضلات مدیران پروژه بوده است و همین موضوع سبب عقب افتادگی و توقف بسیاری از پروژه ها می باشد.
مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
مدلسازی اطلاعات ساختمان بصورت هوشمند و با بهره گیری از سیستم مدیریت هوشمند، با پیش بینی های مالی دقیق تر از ابتدای پروژه (برآورد) تا انتهای پروژه سبب می شود با رفع بسیاری از تداخل ها و سایر عوامل اثر گذار بر هزینه های اضافی، سبب جلوگیری از انحراف هزینه ها نسبت برنامه در پروژه های عمرانی شود. این پژوهش با بررسی عوامل اثرگذار بر انحراف هزینه ها و معرفی مدیریت هزینه در بعد پنجم مدلسازی ، نقش BIM در کنترل هزینه ها و انحراف آن نسب به برنامه ریزی را مورد مطالعه قرار داده است.
مدلسازی اطلاعات یک رویکرد مدرن است، که کاربر قادر است اطلاعات مربوط به تمام جنبه-های ساخت را جمع آوری نماید. از لحاظ فنی، این یک نمایش دیجیتال از مشخصات فیزیکی و کاربردی تسهیلات است. این یک مخزن از دانش مشترک از اطلاعات مربوط به تسهیلات است که پایه محکمی برای تصمیم¬گیری را در طول کل دوره حیات شکل می دهد. یکپارچه بودن و منحصربه فرد بودن ابزار، به شما کمک می کند تا به هر مرحله یا هر قدم که در چرخه حیات پروژه، زمان، هزینه یا پایداری با آن درگیر هستید، دسترسی داشته باشید. مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
دیدگاهتان را بنویسید