پروپوزال پیاده سازی سیستم مدیریت زباله های شهری بر اساس اینترنت اشیا در شهر هوشمند

پروپوزال پیاده سازی سیستم مدیریت زباله های شهری بر اساس اینترنت اشیا در شهر هوشمند

دانلود پروپوزال

عنوان فارسی پروپوزال

 پیاده سازی سیستم مدیریت زباله های شهری بر اساس اینترنت اشیا در شهر هوشمند

عنوان انگلیسی پروپوزالImplementation of urban waste management system based on IoT in smart city
تعداد صفحات ۲۴
سال نگارش ۲۰۲۰
رشتهکامپیوتر- مدیریت – MBA
قالب فایلWord
مقاله بیسhttps://link.springer.com/article/10.1007%2Fs13369-020-04637-w 
دانلود پروپوزال کلیک جهت دانلود پروپوزال

  فهرست مطالب پروپوزال پیاده سازی سیستم مدیریت زباله های شهری بر اساس اینترنت اشیا در شهر هوشمند

  1. بیان مساله اساسی تحقیق  اعصاب خودمختار تشخیص فعالیت در خانه هوشمند   
  2. اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
  3. مرور ادبیات و سوابق مربوطه
  4. جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق
  5. اهداف مشخص تحقیق
  6. سؤالات تحقیق
  7. فرضیه ‏های تحقیق
  8. روش شناسی تحقیق
  9. شرح کامل روش (میدانی، کتابخانه‏ای) و ابزار
  10. متغیرهای تحقیق
  11. جامعه آماری، روش نمونه‏ گیری و حجم نمونه
  12. روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده ‏ها
  13. مراجع
مدیریت زباله

 بیان مساله

در کشورهای در حال توسعه، به دلیل رشد بی سابقه جمعیت و افزایش شهرنشینی، افزایش تولید زباله به یک چالش قابل توجه تبدیل شده است. پیش بینی می شود که تولید زباله جامد تا سال ۲۰۵۰ به حدود ۴۰/۳ میلیارد تن برسد که این امر میلیاردها دلار هزینه جهت مدیریت پسماند شهری در بر خواهد داشت. همچنین باید در نظر داشت که مدیریت نامناسب پسماندهای شهری، ضرهای اقتصادی و جانی در پی خواهد داشت. فرآیندهای سنتی مدیریت پسماند ناکارآمد هستند و منابع زیادی را برای جمع آوری زباله‌ها مصرف می کنند؛ زیرا، شهرها دارای مناطق مختلف و متفاوتی ازنظر تولید زباله هستند، برخی از نقاط و سطل‌های زباله بیشتر از سایر نقاط نیاز به جمع‌آوری دارند. وقتی سطل‌های نصب‌شده را بدون اطلاعات واقعی در یک مکان مشخص قرار می‌دهیم (به‌عنوان‌مثال وزن سطل) درواقع وقت، پول و کامیون‌هایی را که می‌توان در مکان‌های مختلف استفاده کرد، از دست می‌دهیم.

سیستم مدیریت زباله های شهری بر اساس اینترنت اشیا

بنابراین، توسعه یک سیستم و روش کارآمد جهت مدیریت زباله‌های شهری از اهمیت زیادی برخوردار است. اینجاست که شبکه‌های حسگر بی‌سیم و زیرساخت‌های اینترنت اشیا به کمک مدیریت زباله‌های شهری می‌آیند و اطلاعات را از سطل‌های زباله شهر استخراج می‌کنند. اینترنت اشیا از اتصال دستگاه‌ها و لوازمی تشکیل شده است که از طریق اینترنت به یکدیگر متصل هستند؛ به طوری که می توانند داده‌ها را بین خود مبادله کنند. بنابراین این قابلیت را دارند که مدیریت زباله را تسهیل نموده و هزینه‌های عملیاتی آن را کاهش دهند. در این تحقیق یک سیستم یکپارچه با ترکیبی از شبکه‌های بی سیم طراحی شده است که بر اساس مکان یابی سیستم جهانی (GPS) مکان سطل‌های زباله را شناسایی می کند. این سیستم با استفاده از سنسورها، سطح زباله در سطل‌ها ، دما و رطوبت ، وجود آتش سوزی در سطلها را تشخیص می دهد و این قابلیت را دارد که اطلاعات جمع آوری شده را از طریق یک شبکه بی سیم به مرکز کنترل انتقال دهد. داده‌های جمع آوری شده برای پیش بینی حجم کل زباله‌های جمع آوری شده به صورت ماهانه و سالانه استفاده می شود. سیستم پیشنهادی از سه ماژول تشکیل شده است. ۱- ماژول جمع آوری داده ۲- ماژول ذخیره سازی داده ۳- ماژول سطح کاربر. فلوچارت روش پیشنهادی به شرح زیر است:مدیریت زباله

   برخی از مراجع

  • Qian, Y. , Wu, D. , Bao, W. , & Lorenz, P. (2019). The internet of things for smart cities: Technologies and applications. IEEE Network, 33(2), 4-5.
  • Idwan, S., Mahmood, I., Zubairi, J. A., & Matar, I. (2020). Optimal Management of Solid Waste in Smart Cities using Internet of Things. Wireless Personal Communications, 110(1), 485-501.
  • Mishra, K. N., & Chakraborty, C. (2020). A Novel Approach Toward Enhancing the Quality of Life in Smart Cities Using Clouds and IoT-Based Technologies. In Digital Twin Technologies and Smart Cities (pp. 19-35). Springer, Cham.
  • Ali, T., Irfan, M., Alwadie, A. S., & Glowacz, A. (2020) , IoT Based Smart Waste Bin Monitoring and Municipal Solid Waste Management System for Smart Cities.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *